Εύκολη νίκη, 3-0 ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 σετ των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, οι «πράσινες» δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στις Αμαζόνες και πήραν μια άνετη νίκη με 3-0 σετ. Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ που νωρίτερα επικράτησαν με 3-1 σετ της Θέτιδας Βούλας.
Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος και το κατέκτησε με άνεση (25-11) δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία.
Στο δεύτερο και τρίτο σετ ο κόουτς Οικονόμου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και συστήματα.
Τα σετ: 25-11, 25-17, 25-18
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Οικονόμου): Χαντάβα, Γκρόθουες, Κωνσταντίνου, Μεταξά, Χατζηευστρατιάδου, Κωνσταντέλλου Παπαφωτίου, Ρόγκα, Ξηντάρα, Καραγκούνη, Παπαστεργίου, Κρος, Στεπανένκο, Τσιτσιγιάννη.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Γκούντας): Αρβανιτοπούλου, Σάντος, Σαμπάτη, Γουάτκινς, Κασδοβασίλη, Παγώνη, Μορέιρα, Βυθούλκα, Χριστοδούλου, Κουρλάμπα, Κορρέ, Μαστοράκη, Γουναρίδη, Γκρέκα.
Αύριο στις 14.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στη Θέτιδα Βούλας και τις Αμαζόνες, ενώ στις 17.00 θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τουρνουά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου να γίνουμε μεγαλύτερο brand name από τη Ρεάλ»
- Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 2-1
- Παναθηναϊκός-Άρης 2-1: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η μέρα, το κανάλι και η έδρα
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ