Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση για Πολέμη και Θεοδωρόπουλο

Σενάριο για Πολέμη και Θεοδωρόπουλο στον Παναθηναϊκό

Σε υψηλό επίπεδο θέλει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές. Επιβεβαίωσε τα σενάρια για Πολέμη και Θεοδωρόπουλο.

Μιλώντας στη «Live Sport», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε πως στόχος του είναι να κρατήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας όλους τους παίκτες που συγκρότησαν το φετινό ρόστερ. «Εμείς είπαμε στα παιδιά την περασμένη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από τον δεύτερο τελικό, ότι θέλουμε να τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ στην ομάδα», ήταν η τοποθέτησή του.

Όσον για την παραμονή των Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν και Τσάτσιτς συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι και οι τρεις θέλουν να μείνουν στον Παναθηναϊκό», ενώ για το μπάτζετ της νέας χρονιάς είπε: «Το θέμα δεν είναι το μπάτζετ. Σημασία έχει να συνεχίσουμε να έχουμε καλή ομάδα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Ο κ. Μαλακατές θα απευθυνθεί τις επόμενες ημέρες στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο για οικονομική ενίσχυση, ενώ θεωρεί ότι θα υπάρξει βοήθεια και από τον Λεωνίδα Πολέμη. Η πρόθεσή του είναι να απευθυνθεί «σε όποιον Παναθηναϊκό μπορεί να βοηθήσει».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News