Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ώρα: Πρωτάθλημα ξανά στη Λεωφόρο - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ώρα: Πρωτάθλημα ξανά στη Λεωφόρο - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της VolleyLeague και αναζητά τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα (18:30, ΕΡΤ Sports, Newspao.gr).

Να ζευγαρώσει τους τίτλους στο βόλεϊ και να πετύχει το φετινό νταμπλ επιθυμεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του.

Μετά την ηχηρή «σφαλιάρα» 0-3 στου Ρέντη οι «πράσινοι» έχουν φέρει την κατάσταση στα μέτρα τους και στη δική τους έδρα θα επιδιώξουν να γράψουν τον ιδανικό επίλογο σε μια ονειρώδη χρονιά για εκείνους.

Στην αντίθεση περίπτωση, οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν για τρίτη και τελευταία φορά στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 15 του μηνός στις 19:00.

Για το «τριφύλλι» πρόκειται για έναν τίτλο… ζωτικής σημασίας, καθώς μπορεί να ξεσηκώσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και να συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης του Ερασιτέχνη σε υψηλά επίπεδα. Αυτό επεσήμαναν στις δηλώσεις τους οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Σωτήρης Πανταλέων.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ώρα: Πρωτάθλημα ξανά στη Λεωφόρο – Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας σημείωσε με τη σειρά του πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να φέρει στην τροπαιοθήκη το 25ο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Πελεκούδα:

«Ξεκινήσαμε καλά την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό με νίκη μέσα στο Ρέντη . Από κει και πέρα όμως το μυαλό και η σκέψη όλων μας στην ομάδα είναι στον δεύτερο τελικό στο Μαρούσι . Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι και από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να επανέλθει η ομάδα στην κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή για 25η φορά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News