Ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός

Μετά από ένα συγκλονιστικό και γεμάτο ανατροπές ματς ο Παμβοχαϊκός επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ του Παναθηναϊκού και τον άφησε εκτός συνέχεις του φετινού Λιγκ Καπ.
Στραβά ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, αφού ηττήθηκε 3-2 σετ απ’ τον Παμβοχαϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης φάσης του Λιγκ Καπ.
Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που έκαναν το 1-0 στα σετ, όμως η ομάδα της Βόχας απάντησε άμεσα φέρνοντας ξανά στα ίσα το ντέρμπι. Το αμφίρροπο ματς συνεχίστηκε με την κάθε ομάδα να πανηγυρίζει από ένα σετ με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο τάι μπρέικ.
Εκεί ο Παναθηναϊκός είχε τα ηνία μέχρι το 12-9. Ένα επί μέρους 4-1 του Παμβοχαϊκού έφερε το 13-13, με τη συνέχεια να είναι… πόντο-πόντο. Έπειτα από έξι χαμένες «πράσινες» ευκαιρίες και τρεις για τους Κορίνθιους, οι τελευταίοι κατάφεραν να δώσουν τέλος στο συγκλονιστικό ματς παίρνοντας και την πρόκριση.
Τα σετ: 15-25, 28-26, 21-25, 25-19, 25-23
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ