Έτοιμοι για δράση
Στη… μάχη της Α’ φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ετοιμάζεται να μπει ο Παναθηναϊκός που θα δοκιμασθεί στο κλειστό της Βόχας απ’ τον Παμβοχαϊκό το Σάββατο (7μ.μ.) σε αγώνα νοκ άουτ.
Στην Κορινθία ξεκινούν οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» που θα φιλοξενηθεί στη Βόχα από τον Παμβοχαϊκό. Στα αγωνιστικά, άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για το ματς του Σαββάτου.
Σε περίπτωση νίκης-πρόκρισης οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στη Β’ φάση το νικητή του ζευγαριού Ηρακλή-Λαμίας σε εκτός έδρας αναμέτρηση (Λαμία ή Θεσσαλονίκη) ενώ θυμίζουμε ότι το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στη Σύρο. Βέβαια, η συμμετοχή του Ηρακλή στη διοργάνωση αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανη αφού η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, λίγα 24ωρα πριν το πρώτο σερβίς της χρονιάς επικαλούμενη την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέφυγαν στη Βαλένθια - Ζήτησαν από Ρογκαβόπουλο να «κάτσει κάτω» (vid)
- Δημοσίευμα για... μάχη του Παναθηναϊκού για Βαλαντσιούνας!
- Γλέντι Ναν στις προκλήσεις των Ισπανών με το γράμμα «L»!
- Εξελίξεις με Μαρτίνς που ακούστηκε για Παναθηναϊκό
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις