Βέρμπιτς: «Παίζω στο μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας»

Παναθηναϊκός: Οι απορίες για Βέρμπιτς και η Εθνική Σλοβενίας

Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε πέρυσι στην Ουκρανία, στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Εθνική ομάδας της χώρας του.

Ο Βέρμπιτς εκθείασε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας τονίζοντας: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν είναι  ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα σημείωσε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην Ουκρανία με τον πόλεμο: « Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News