Βάζει «φωτιά» με... διπλό ο Παναθηναϊκός - Ανοικτή μέχρι και η 2η θέση!

Μαχητής Παναθηναϊκός, πήρε τη νίκη στη Ριζούπολη!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πιο κοντά από τον στόχο της Ευρώπης, από ότι ακόμη και ο ίδιος νομίζει… Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο της Ευρώπης, από ότι ακόμη και ο ίδιος νομίζει… Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Η ΑΕΚ πήρε νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη με 1-0 με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Σε συνδυασμό και με την ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, η δεύτερη θέση «ανοίγει» και για τον Παναθηναϊκό, αν ο τελευταίος συνεχίσει στο δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Βάσει των τωρινών δεδομένων:

ΑΕΚ 33 βαθμούς

Άρης 33 βαθμούς

ΠΑΟΚ 32 βαθμούς

Παναθηναϊκός 25 βαθμούς

Παρά το στραβό του ξεκίνημα και το… αργό ξύπνημά του στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -7 από τον ΠΑΟΚ και στο -8 από την ΑΕΚ και τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν από το Τριφύλλι στο γήπεδο της Λεωφόρου στα τέλη του β’ γύρου.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός, όντας και πιο ξεκούραστος, αλλά με βασικές ελλείψεις (Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης), θα παίξει «τελικό» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (σε περίπτωση «διπλού» πάει στο -5!). Την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Τον Γενάρη που δεν θα έχει «ντέρμπι» ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην Τούμπα με την ΑΕΚ στις 24/1, ενώ τρεις μέρες αργότερα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάει… «Καραϊσκάκη» για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Κι όλα αυτά, θα γίνουν με τον Παναθηναϊκό να μη δίνει αγώνες στους «16» του Κυπέλλου, εν αντιθέσει, οι τρεις συνδιεκδικητές των τριών ευρωπαϊκών εισιτηρίων θα «ιδρώσουν» περισσότερο.

Με βάσει τα παραπάνω, η χρονιά για τον Παναθηναϊκό αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News