Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Βαλένθια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Βαλένθια απέναντι στην τοπική ομάδα για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι (13-8) ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην είσοδό τους στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα για τη regular season της διοργάνωσης.

Από την άλλη, οι Ισπανοί θα αναζητήσουν τη νίκη, προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την οκτάδα και την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία νίκησε στον πόντο την Μπάγερν Μονάχου.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:
Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Αναλυτικά όσα είπε ο σμολ φόργουορντ του «τριφυλλιού», μιλώντας από την έδρα της Βαλένθια:

Για το ματς με τους Ισπανούς: «Η Βαλένθια παίζει πολύ καλύτερα τελευταία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Έχουν έναν πολύ καλό ρυθμό εδώ, παίζουν γρήγορα. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους. Στην αντίπερα όχθη, πρέπει να παίξουμε επιθετικά και να κυνηγήσουμε εύκολα καλάθια που θα μας δώσουν δύναμη και πόντους, γιατί πρέπει να σκοράρουμε».

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Βαλένθια: 

«Έτσι είναι η Euroleague. Κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη και ικανή να κάνει ζημιές. Η Βαλένθια είναι από πίσω μας και κυνηγάει μια θέση στα πλέι οφ. Από την άλλη, εμείς θέλουμε να εδραιωθούμε εκεί που είμαστε και να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά. Και για τους δυο μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα γίνει “μάχη” και είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τους «πράσινους» στόχους: «Υπάρχει μεγάλη θέληση και ένα “πρέπει”. Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, δεν είναι πως αν χάσουμε, θα χάσουμε και τα πλέι οφ. Όπως έχω ξαναπεί, όμως, όσο κερδίζεις, κοιτάς πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή έχουμε το περιθώριο να βρεθούμε στην τετράδα. Είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει και στους εαυτούς μας, όσο κυλάει η χρονιά. Πρέπει να παλέψουμε και φυσικά πρέπει να κερδίσουμε εδώ, όπως και τα επόμενα ματς που έρχονται, για να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 22:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News