Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Unics Kazan - Olympiacos

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming:

Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague αυτή την εποχή, θα κονταροχτυπηθούν στο Καζάν. Η Ούνιξ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18:00) για τη 13η αγωνιστική της Euroleague. Η κατάσταση των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Unics Kazan – Olympiacos Live Streaming

Η Ούνιξ με ηγέτη τον πρώην σταρ του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες και συνεχώς βελτιώνεται. Το 7-5 έχει φέρει την ομάδα από το Καζάν στην διεκδίκηση της πρώτης 8άδας. Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς την περασμένη αγωνιστική έκαναν επίδειξη δύναμης στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα (78-98). Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές, με πρωταγωνιστές τους Μπράουν, Χεζόνια, Κάναν και Ουζίνσκι που πέτυχαν μαζί 63 πόντους.

Από εντυπωσιακή εμφάνιση προέχεται και ο Ολυμπιακός (8-4). Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ στα εύστοχα τρίποντα (18) και εξωπραγματικό ποσοστό ευστοχίας (54.5%), διέλυσαν την Αρμάνι στο Μιλάνο (72-93) και πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή διοργάνωση.Euroleague Live Streaming

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν το τέλειο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Πλέον, φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ,  για να πανηγυρίσουν την 3η σερί νίκη στην διοργάνωση και να εδραιωθούν στην πρώτη 4αδα της κατάταξης.

«Κάναμε μια απόλυτα ομαδική προσπάθεια, παίξαμε εξαιρετικά επιθετικά στο πρώτο μέρος και καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη μέσα στο Μιλάνο είναι πολύτιμη και νομίζω ότι η ομάδα δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, πλέον ξεχνάμε τα πάντα και το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ούνιξ. Γνωρίζουμε ότι η Euroleague είναι δύσκολη διοργάνωση», υποστήριξε ο κόουτς Μπαρτζώκας.

Δεν περνάει απαρατήρητη η προϊστορία που είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Συγκεκριμένα, σε συνολικά έξι παιχνίδια (τα 4 φιλικά), ο Ολυμπιακός μετράει ισάριθμες νίκες με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν. Σε επίπεδο Euroleague, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 16/17 (88-59 στο ΣΕΦ και 75-90 στη Ρωσία). Live Streaming ευρωλιγκα

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος

Ουνιξ Καζαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News