Το... κόβει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο Χατζηβρέττας για κορυφαίο ταλέντο!

Χατζηβρέττας: «Για αυτό υπάρχει η πολύ μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού»

Το όνομα του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ έχει συνδεθεί με τους αιώνιους, καθώς ο νεαρός άσος τής ακαδημίας ΔΕΚΑ, του Νίκου Χατζηβρέττα, έχει ενθουσιάσει κόσμο στην Αθήνα και το όνομά του έχει ταξιδέψει εδώ και αρκετό καιρό στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά το άρθρο του sportdog.gr:

«Δεν θα τον δώσει φέτος ο Χατζηβρέττας”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούσαμε από πολύ έγκυρα χείλη από τη Θεσσαλονίκη, που πολύ, πολύ δύσκολα θα κάνουν λάθος. Κι αυτό αφορά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ο 16χρονος Σαμοντούροβ είναι τέκνο αυτής της ακαδημίας ΔΕΚΑ. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, με γονείς οι οποίοι μεγάλωσαν στην ίδια πόλη, με ρίζες από τη Γεωργία. Το ύψος του (2.09), το εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών του και κυρίως το φυσικό ταλέντο του, είναι στοιχεία που εντυπωσιάζουν και δικαιολογούν γιατί θεωρείται μεγάλο project όχι μόνο για τη «ΔΕΚΑ» αλλά και για τις εθνικές ομάδες στις οποίες αγωνίζεται.

Βάσει ύψους, θα μπορούσε να δουλευτεί για τη θέση του σέντερ, ωστόσο, το πλάνο της ομάδας του Νίκου Χατζηβρέττα στοχεύει στην ανάπτυξη όλων των στοιχείων που διαθέτει για να αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «3». Γιατί διαθέτει πολύ καλό χειρισμό μπάλας για την ηλικία του, καλλιέργησε το μακρινό σουτ, έχει ταχύτητα και ακρίβεια στην πάσα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News