Θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι!

Θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι!

Μπορεί η θητεία του Νάγκι στον Παναθηναϊκό να τελείωσε άδοξα, καθώς το καλοκαίρι, λίγο πριν τη λήξη της σεζόν, υπέστη θλάση, ωστόσο έστειλε «μήνυμα» επιστροφής!

Ο Ούγγρος εξτρέμ του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, τον περασμένο Ιούνιο, και από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά μέχρι και το φινάλε των πλέι οφ.

Ο Ντομινίκ Νάγκι, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο κομμάτι της προηγούμενης σεζόν, αναζητά ξανά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η Λέγκια Βαρσοβίας γνωστοποίησε ότι τον αφήνει ελεύθερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πρώην πράσινος εξτρέμ αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σε περίπτωση που το τριφύλλι ενδιαφέρεται να τον ντύσει ξανά στα πράσινα, εκείνος θα συζητούσε με ένα συμβόλαιο κοντά στις 250.000 ευρώ.

Ο Νάγκι είχε οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ στην κανονική περίοδο της Super League (το σημείωσε στο ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1), δυο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας (έπαιξε στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ) και μια στα playoffs της Super League καθώς εκεί στάθηκε άτυχος και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 13 Ιουνίου τραυματίστηκε χάνοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η «πρώτη» του Νάγκι με τα Πράσινα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News