Τέλος ο Δώνης: Η ρήτρα στο συμβόλαιό του

Τι χρεώνει ο Αλαφούζος στον Δώνη

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τον Παναθηναϊκό! Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον Έλληνα τεχνικό ο Γιάννης Αλαφούζος, η συνεργασία των δύο πλευρών θα τελειώσει οριστικά με την ολοκλήρωση των play-off.

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε με προσωπική επιστολή τον Έλληνα τεχνικό ότι δεν επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας τους και ότι μετά την ολοκλήρωση των play-off, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ωστόσο, το θέμα είναι πως θα βγει το… διαζύγιο!

Κι αυτό διότι στο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη υπάρχει ένας αμφίδρομος όρος, ο οποίος αναφέρει πως σε περίπτωση παραίτησης θα πρέπει να πληρώσει ως ρήτρα το μισό από το συμβόλαιό του που απομένει ως το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή την στιγμή με βάση το γεγονός πως έχει ακόμα συμβόλαιο για 1 χρόνο ακόμα, θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 600.000 χιλιάδες ευρώ, κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να γίνει. Αντίστοιχη ρήτρα υπάρχει και από τον Παναθηναϊκό, διότι αν σταματήσει η συνεργασία τους νωρίτερα, θα πρέπει να καταβάλει το 50%, δηλαδή 600.000 χιλιάδες ευρώ.

Εδώ βέβαια μιλάμε για από κοινού συμφωνία, τουλάχιστον αυτό ζητάει η διοίκηση του Παναθηναϊκού και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη.


Eλέγξτε επίσης

Ο Ξενόπουλος έπιασε πέναλτι «φάντασμα» του Βρέσκα - Έξαλλος ο Δώνης με τον διαιτητή (vid)

Βαρούχας: «Δεν φτάνει που το δίνει ο Βρέσκας, το ευχαριστιέται κιόλας» (vid)

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1: Τις αποφάσεις του διαιτητή Βρέσκα στο ματς του τριφυλλιού με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.