Τελειώνει και ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό!

Τελειώνει και ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για την περίπτωση του Βρσάλικο ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στον Κροάτη και στον Μαρσέλο λέγοντας ότι δύσκολα οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν στους Πειραιώτες.

Όσον αφορά τον Κροάτη το κλίμα δεν είναι καλό καθώς ταλαιπωρείται συνέχεια από τραυματισμούς και δεν έχει βοηθήσει καθόλου ενώ τόνισε ότι οι δύο παίκτες θα είναι λάθος αν παραμείνουν.

Αναλυτικά είπε:

«Αδυνατώ να δω έναν τρόπο που θα παραμείνουν αυτοί οι δύο παίκτες, όταν ο Βρσάλικο (που ως γνωστόν έχει σταματήσει από την εθνική Κροατίας στα 31 του) είναι συνέχεια τραυματίας και όταν παίζει είτε δεν κάνει τη διαφορά, είτε πονάει συνεχώς και ζητά αλλαγή».

Φιλικά με Ολυμπιακό και Άρη η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η αγγλική ομάδα θα έρθει στην Ελλάδα να παίξει με τον Ολυμπιακό και εκείνες τις μέρες θα αντιμετωπίσει και τον Άρη!

Ένα από αυτά αφορά τον Άρη και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έρθει στη χώρα μας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και θα δώσει φιλικό και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου θα τεθεί αντιμέτωπη και με την Μακάμπι Χάιφα, ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων, που σίγουρα θα διεξαχθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News