Τα σενάρια για NOVA και η μη ανησυχία του Παναθηναϊκού

Τα σενάρια για NOVA και η μη ανησυχία του Παναθηναϊκού

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε τη Nova να κάνει νέα πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού στην περίπτωση που προκύψει μπλέξιμο με τη δεύτερη χρονιά συμβολαίου των πρασίνων με την ΕΡΤ.

Οι πράσινοι την περασμένη σεζόν και μετά από χρόνια, εγκατέλειψαν τη NOVA και μετακόμισαν στην ΕΡΤ, η οποία πρόσφερε ένα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Τις προηγούμενες μέρες, λόγω και της πιθανής αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας και της άσχημης διάθεσης, που λέγεται ότι έχει η ΝΔ απέναντι στην ΕΡΤ, κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν το συνδρομητικό κανάλι να κινείται για τα τηλεοπτικά του τριφυλλιού, σε περίπτωση που η ΝΔ «σπάσει» τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesports, στη ΝΔ δεν έχουν καμία απολύτου διάθεση να ανοίξουν μέτωπο με τον Παναθηναϊκό και πως στο τριφύλλι έχουν τ’ αυτιά τους ανοιχτά αλλά δεν ανησυχούν ιδιαιτέρως για το συμβόλαιο με την ΕΡΤ της επόμενης σεζόν, ύψους 4.2 εκατ ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News