Στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο ο Νίκος Παππάς!

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με την επιστροφή Παππά

Στην πορεία για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην κεφαλή της πορείας στο πλάι της Μάγδας Φύσσα, θέλοντας να συμπαρασταθεί και στον χαμό του δικού της παιδιού.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η διαδήλωση οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου για τα 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

O Nίκος Παππάς δήλωσε παρών και μάλιστα στάθηκε στο πλάι της Μάγδας Φύσσα.

Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες με κεντρικό σύνθημα «δεν είπαμε ακόμη την τελευταία λέξη αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνονται αυτήν την ώρα προς τη Βουλή.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Παναθηναϊκός: Το ρόστερ μπορεί να ανοίξει

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει επιλέξει να παίζει μόνο με τους ξένους του και τους Καλαϊτζάκηδες μπαλαντέρ που όμως ακόμα τα παιδιά είναι πολύ ψαρωμένα.

Εδώ είναι άτολμα στο ΟΑΚΑ σε ματς με αντιπάλους μεσαίου βεληνεκούς στην Ευρωλίγκα, σκεφτείτε τώρα να παίζουν ντέρμπι μέσα στον Πειραιά.

Κολλάνε, το σκέφτονται υπερβολικά πολύ, μαγκώνουν, δεν απειλούν το καλάθι, δεν κοιτάζουν προς αυτό ούτε όταν είναι ελεύθεροι.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη τα ξέρουμε καιρό πως έχουν τα πράγματα. Το παιδί νιώθει ότι ο κόσμος το έχει βάλει στην μπούκα και σε κάθε αγώνα παίζει λες και η μπάλα ζυγίζει γι αυτό 200 κιλά.

Ο Ματζούκας παίζει μόνο στα εύκολα παιχνίδια του ΟΑΚΑ, Χουγκάζ δεν υφίσταται και το βάρος το τραβάνε οι ίδιοι κι οι ίδιοι που όμως είναι αμφίβολο αν αντέξουν αυτό το τέμπο ως την άνοιξη δίχως να κλατάρουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News