Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Live Streaming | Slovan Bratislava - PAOK

Σλοβαν Μπρατισλαβας - ΠΑΟΚ Live Streaming

Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Live Streaming

Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Live Streaming:

«Τελικό» παίζει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa Conference League.

O «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει τα ρέστα του απέναντι στους Σλοβάκους, με στόχο να κάνει άλμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Θεσσαλονικείς, μετά την ήττα (1-2) από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, έκαναν τα εύκολα δύσκολα και πλέον είναι ισόβαθμοι με την Σλόβαν. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με νίκη θα «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Slovan Bratislava – PAOK Live Streaming

Πάντως, το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να ξαναβρεί το καλό της εαυτό, αφού την Κυριακή ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-0). Μάλιστα, παρουσίασε αρκετές αδυναμίες τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

«Το καθοριστικό στοιχείο με τον Ατρόμητο ήταν η έλλειψη ρυθμού. Για εμάς ήταν πολύ αρνητική η διακοπή των εθνικών ομάδων επειδή χάσαμε τον ρυθμό μας. Ενδεχομένως χάνεται η συγκέντρωση της ομάδας και πρέπει να την ξαναχτίσουμε, επαναλαμβάνοντας όλα όσα έχουμε δουλέψει. Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν», τόνισε ο Λουτσέσκου..super league Live Streaming

Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Ρουμάνος προπονητής ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα αφυπνιστούν. Το πλάνο νίκης που σχεδίασε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, δεν περιλαμβάνει τους Μιχαηλίδη, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Βιεϊρίνια. Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι επιστρέφει ο Μιτρίτσα, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.  

Δεν περνάει απαρατήρητο το θετικό σερί του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα. Στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι προέρχεται από 3 σερί νίκες (Κοπεγχάγη, Λίνκολν, Ριέκα), στις οποίες έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας στον όμιλο συμπλήρωσε 3 σερί ματς αήττητη και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Οι δύο σερί νίκες κόντρα στην Λίνκολν (2-0, 4-1) και η ισοπαλία στην Τούμπα (1-1) έβαλαν του Σλοβάκους στο κόλπο της πρόκρισης. Πλέον η ομάδα του Βλαντιμίρ Βάις θα τα παίξει όλα για όλα, για να φτάσει κοντά σε μια ιστορική πρόκριση. Live Streaming σουπερ λιγκ

Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ

Σλοβαν Μπρατισλαβας – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/25_11_2021_19_45_slovan_bratislava_paok/47-1-0-24266

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News