Σκόνταψε ο Παναθηναϊκός, 1-1 στη Λεωφόρο

Σκόνταψε ο Παναθηναϊκός, 1-1 στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός Β δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας και έμεινε στο 1-1.

Ο Αλμωπός Αριδαίας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 16′. Ο Δημήτρης Τσιπούρας βγήκε τετ-α-τετ με με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του «τριφυλλιού». Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και απειλήθηκαν μοναχά από ένα σουτ του Ηλιάδη που πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» παρουσίασαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και στο 53′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Ταβάρες, μετά από ασίστ του Τουρκοχωρίτη.

Το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό, ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει σωστά τους χώρους και να βρει το γκολ της νίκης.

Ο Σερπέζης στο 93′ απείλησε με την μπάλα να περνά έξω. Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Παναθηναϊκό και τον Αλμωπό να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

Το Τριφύλλι σε τρία παιχνίδια έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες  και βρίσκεται στη 5η θέση ενώ η ομάδα της Μακεδονίας μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα και βρίσκεται στην 11η θέση.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Καρβούνης), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (71’ Σερπέζης), Βουτσάς (80’ Νταμπίζας), Ταβάρες, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (64’ Τερεζίου), Μπιλάλ (64’ Αλμπάνης).

Αλμωπός Αριδαίας: Nτόκιτς, Γιουκούδης (90’ Ρίβας), Πέττας (67’ Ασλαμπάλογου), Έππας (81’ Πέλκας), Τσιπούρας (67’ Παπαδόπουλος), Κέρθι, Κολλαράς, Γιαμαλούδης (81’ Σουλιώτης), Σέχου, Παρασκευάς, Μανωλάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News