Σφραγίζει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός!

Με ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός, με Ολυμπιακό τη δεύτερη

Έχοντας επικρατήσει με 3-0 στον Άγιο Θωμά και με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ελβετία προκειμένου την Τετάρτη να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Με στόχο τη πρόκριση στους «32» του Challenge Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ελβετία, όπου την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 20.30 θα αντιμετωπίσει την Πφέφινγκεν.

Στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ και προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης θα χρειαστούν δύο σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη του με 3-0 σετ επί της Θέτιδας, ενώ η Πφέφινγκεν ηττήθηκε από τη πρωτοπόρο του Ελβετικού πρωταθλημάτος Νοσατέλ και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και ρεκόρ 2-5.

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αθηνά Παπαφωτίου δήλωσε: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα της ελβετικής ομάδας. Μπορεί να κερδίσαμε στο πρώτο ματς 3-0 αλλά κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του προκλήσεις κι εμείς θα πάμε για την πρόκριση. Μας ενδιαφέρει παράλληλα με το αποτέλεσμα, να βελτιώνουμε το δικό μας παιχνίδι και να χτίζουμε τη σταθερότητα μας».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Μίρκο Τιλ και ο Άγγλος Σεμπάστιαν Βίντλαρζ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News