Σερέτης: «Αυτά θα κρίνουν την παραμονή τεσσάρων στον Παναθηναϊκό»

Σερέτης: «Αυτά θα κρίνουν την παραμονή τεσσάρων στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάννης Σερέτης σχολίασε τις 4 υποθέσεις ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό ( Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Πέρεθ και Κουρμπέλης) αλλά και τα κριτήρια με τα οποία καλούνται οι Πράσινοι να διαπραγματευτούν με τους τέσσερις παίκτες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στην livesport:

«Τέσσερα συμβόλαια, τέσσερις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις: Κουρμπέλης, Ρουμπέν Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ. Όλοι με τη δική τους μικρή ή μεγάλη συμβολή στην απίστευτη αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ουδεμία υπόθεση αναμένεται να λήξει… εύκολα και γρήγορα με θετική κατάληξη για τους Πράσινους, οι οποίοι θα ήθελαν την παραμονή και των τεσσάρων παικτών. Αν ήταν «εύκολες», κάποιες εξ αυτών θα είχαν λήξει ήδη. Δεν έχει λήξει καμία. Και ο λόγος είναι ασφαλώς ένας στη διαπραγμάτευση: τα χρήματα.

Με κάποια κριτήρια και υπό ποιο πρίσμα, όμως, καλείται ο Παναθηναϊκός να διαπραγματευτεί με τους τέσσερις παίκτες; Με ποια… ιδιότητα τους αντιμετωπίζει; Παικτών οι οποίοι έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην αναμόρφωση μίας ομάδας η οποία πήρε το Κύπελλο έπειτα από οκτώ χρόνια και είναι φαβορί πια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 13 χρόνια; Ή ως παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν στελέχη (ή και εναλλακτικές επιλογές) σε έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή, ο οποίος είναι πάρα πολύ πιθανό να κατακτήσει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση και να πάρει μέρος το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News