Scouting Report: Ελεύθεροι κεντρικοί αμυντικοί για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι κεντρικοί αμυντικοί για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι κοντά στον Ενόχ για τη μεσαία γραμμή, ενώ ψάχνει και κεντρικό αμυντικό. Το newspao.gr ψάχνει για ελεύθερους παίκτες που δεν θα κοστίσουν κάτι (πέρα από το συμβόλαιό τους) και σας τους παρουσιάζει.

Νικολάς Μπουρντίσο: Ο 36χρονος διεθνής σούπερ σταρ είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε ως υποψήφιος για το “τριφύλλι”. Παρά την ηλικία του έρχεται από γεμάτες σεζόν (38 συμμετοχές πέρσι στην Τζένοα), έχοντας κοντά 50 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής και πολλά παιχνίδια στο Καμπιονάτο. Το κασέ του αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Εμίρ Σπάχιτς: Περίπτωση α λα Μπουρντίσο. Έμπειρος, με παραστάσεις, ωστόσο με μεγάλη ηλικία (37). Το κασέ του έχει πέσει αρκετά, ενώ έχει τεράστιο πρόβλημα με τον χαρακτήρα του.

Τζοέλ Έκστραντ: Ο διεθνής Σουηδός μπακ βρίσκεται σε καλή ηλικία (28) και έχει σίγουρα ταλέντο, ωστόσο βγάζει συχνά προβλήματα τραυματισμών. Έμεινε ελεύθερος από την Ρότερνταμ και έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χουλτ.

Λούκας Ροτπίλερ: Ο Αυστριακός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης ψάχνοντας να εξαργυρώσει τις καλές του χρονιές με ένα καλύτερο συμβόλαιο σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ/πρωτάθλημα. Είχε προταθεί στις αρχές του καλοκαιριού στο “τριφύλλι”.

Μικέλ Γκονζάλεζ: Ο έμπειρος σέντερ μπακ έμεινε ελεύθερος έπειτα από 11 χρόνια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στα 31 του θα πρέπει να ψάχνει την -μόλις- δεύτερη ομάδα την καριέρας του!

Χόλμαρ Έιγολφσον: Ο διεθνής Ισλανδός αμυντικός θέλει να αξιοποιήσει τις καλές του εμφανίσεις σε Ρόσενμποργκ και Μακάμπι Χάιφα και έτσι ψάχνει κάτι καλύτερο για την καριέρα του. Στα 27 του, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γουέστ Χαμ και έχει παίξει και στην Μπόχουμ.

Πάπα Γκεγιέ: “Κτήνος” με όλη τη σημασία της λέξεως! Ο 33χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ακτόμπε, ωστόσο εδώ και δύο χρόνια η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Νταβίντ Λομπάν: Ο 30χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στην Γρανάδα όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις.

Σέμπαστιεν Μπασόνγκ: Πιθανώς η καλύτερη λύση της λίστας μας. Στα 31 του, με πλούσιο βιογραφικό (Νιούκαστλ, Τότεναμ, Γουλβς, Γουότφορντ, Νόριτς) ο διεθνής αμυντικός αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση. Φυσικά, το κασέ του είναι αρκετά τσιμπημένο.

Κόλο Τουρέ: Ο 36χρονος Ιβοριανός σταρ έμεινε ελεύθερος από την Σελτίκ. Χωρίς συστάσεις το βιογραφικό του, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τον συναντάμε με πολλούς τραυματισμούς και υψηλό κασέ.

Ρέτο Τζίγκλερ: Ο Ελβετός σέντερ μπακ βρίσκεται ελεύθερος από την Σιόν με την οποία είχε 1,5 χρόνο εξαιρετικών εμφανίσεων. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 9 (!) γκολ, ενώ έχει παίξει τόσο ως σέντερ μπακ, όσο στα πλάγια (και δεξιά και αριστερά), αλλά και αμυντικό χαφ! Έχει παίξει σε Φενέρ, Γιουβέντους και Τότεναμ, μεταξύ άλλων. Στα 31 του, είναι 35 φορές διεθνής.

Μάρκο Μπασά: Ο 34χρονος διεθνής μπακ έμεινε ελεύθερος από την Λιλ και έχει πλούσια καριέρα στο βιογραφικό του, τόσο με την Λιλ, όσο και με την Λοκομοτίβ Μόσχας. “Τσιμπημένο” το κασέ του, ενώ βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια.

Χοσέ Τσίκο: Τελευταίος της λίστας μας ο 30χρονος Ισπανός που έμεινε ελεύθερος από την Λεκίβια του Κατάρ. Έχει παίξει σε Τζένοα, Μαγιόρκα και Σουόνσι, ενώ έχει μεγάλο κασέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News