Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: 81-92 (Highlights/vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενείται από την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη που θα διώξει σενάρια αποκλεισμού από την οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σταθερά μέτριο προς κακό πρόσωπο από το διπλό στη Μόσχα (03/01) και μετά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ελλειπή Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τους εξαιρετικούς Ράντολφ και Γιούλ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τέιλορ.

Επιπλέον, θα αγωνιστεί ο Ρέγιες – ο οποίος όμως είναι ανέτοιμος καθώς μόλις επανήλθε στις προπονήσεις προερχόμενος από πρόβλημα τραυματισμού.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Τα τελευταία ματς έδειξαν πιθανώς το πραγματικό ταβάνι του Παναθηναϊκού, που είναι η οκτάδα, κάτι που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος από εκεί που μιλούσε για Final 4, πλέον αναφέρει πως η ομάδα χρειάζεται 4 νίκες για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά, τι δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία:

«Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες – κλειδία. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μία τραυματισμένη τίγρη.

Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κατά την αναχώρηση για Ισπανία, προτού σημειώσει για το προηγούμενο ματς με την Μπαρτσελόνα:

«Χάσαμε γιατί δεν κάναμε block out. Αυτό και τα λάθη μας έχουν κοστίσει σε πολλά παιχνίδια. Η έλλειψη στο physical κομμάτι και το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο ψηλή ήταν ένα κομβικό σημείο. Δεν είμαστε ψηλοί. Δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από δέκα λάθη σε κάθε αγώνα. Αν κρατάμε τον αριθμό σε μονοψήφιο επίπεδο και κάνουμε σωστά block out, έχουμε πάντα ισχυρές πιθανότητες για τη νίκη».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 22:00, ενώ μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News