Ραπτόπουλος: «Θα σκοράρει με κεφαλιά ο Παναθηναϊκός»

Ραπτόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα νικήσει στο Βόλο, παίζω 1Χ»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο όπου είπε ότι βλέπει να γίνεται ένας δυνατός αγώνας και ότι θα σκοράρει το Τριφύλλι με κεφαλιά.

Μάλιστα έδωσε και ακριβή σκόρερ λέγοντας ότι θα σκοράρει ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ανάλυση βαθμολογίας: Νίκη στη Λεωφόρο και… ισοπαλία στο ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (13/11, 17:15) για την 13 αγωνιστική της Super League.

Oι Πράσινοι θέλουν την νίκη για να κλείσουν με εκπληκτικό τρόπο τον πρώτο γύρο τους φετινού πρωταθλήματος στο οποίο μετρούν 11 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο αγώνας με τους Περιστεριώτες δεν θα είναι εύκολος καθώς στο Τριφύλλι υπάρχει συσσωρευμένη κούραση και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Όμως οι παίκτες το Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τα δώσουν όλα καθώς μιλάμε για μία πολύ κομβική αγωνιστική ενόψει της συνέχειας.

Στην περίπτωση όπου η ομάδα πάρει τους 3 βαθμούς αυτόματα θα μπορέσει να αυξήσει την διαφορά από τους ανταγωνιστές της καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραισκάκη.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που κάποιος ηττηθεί θα μείνει ακόμα περισσότερο πίσω από το Τριφύλλι ενώ πιθανή ισοπαλία αποτελεί το καλύτερο σενάριο για τον Παναθηναϊκό αφού θα αποσπαστεί 8 βαθμούς από την ΑΕΚ και 12 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Πάντως, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και μόνο και να κάνει το χρέος του απέναντι στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο η οποία για ακόμη μία φορά φέτος θα είναι κατάμεστη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News