Ψάχνει τη ΒΟΜΒA από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει τη ΒΟΜΒA από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Ισπανία, ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αλβάρο Αρμπελόα.

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι πράσινοι ενδιαφέρονται μαζί με την Φενέρ και την Σανγκάη για τον Άλβαρο Αρμπελόα, που φεύγει από την Ρεάλ.

[ads2]

Ο 33χρονος πλάγιος αμυντικός με την τεράστια καριέρα στη «Βασίλισσα», τη Λα Κορούνια αλλά και τη Λίβερπουλ παρουσιάζεται ως δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στη Μαδρίτη και το «τριφύλλι» παρουσιάζεται ως πιθανός… μνηστήρας.

«Η προοπτική της ελληνικής ομάδας θα ήταν η καλύτερη για τον Αρμπελόα διότι θα του επιτρέψει να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Ο Αρμπελόα θα ήταν εξαιρετικός για τον Παναθηναϊκό, κυρίως λόγω της ικανότητάς του να παίξει τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή Ισπανό άσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News