Ψάχνεται για εξωτερικό ο Χατζηθεοδωρίδης

Ψάχνεται για εξωτερικό ο Χατζηθεοδωρίδης

Έμφαση στο εξωτερικό έχει δώσει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ως προς την εύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Κατερινιώτης μπακ θα επιθυμούσε να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του με τον ίδιο να μην «καίγεται» τόσο για τα σαλόνια της Superleague.

Εξάλλου, από νεαρή ηλικία αγωνιζόταν στην Αγγλία, πέρασε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και τελικά έπαιξε στην Μπρέντφορντ πριν γίνει η μεταγραφή «ανάγκης» από τον Παναθηναϊκό το 2018, όταν οι πράσινοι είχαν το απογορευτικό για τις μεταγραφές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει και είναι πολύ πιθανό ακόμα και στο χθεσινό ματς να έπαιζε στη θέση του ο Σάντσες με ανάποδο πόδι, αν βρισκόταν σε διαθεσιμότητα. Ο Κατερινιώτης μπακ έπαιξε τελευταία στο ματς του β’ γύρου με το Βόλο (είχε κερδισμένο πέναλτι στο 2-0), ενώ συμμετείχε και στο εκτός έδρας με την Καρδίτσα για το Κύπελλο.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News