Πρόταση - βόμβα για Παναθηναϊκό: Στο «τραπέζι» το όνομα του Πρατ!

Πρόταση - βόμβα για Παναθηναϊκό: Στο «τραπέζι» το όνομα του Πρατ!

Αίσθηση προκάλεσε το όνομα του Ντένις Πρατ ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 15 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου και ποδοσφαιριστής της Λέστερ, Ντένις Πρατ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό για τον Ιανουάριο!

Το όνομα του 28χρονου μέσου έχει πέσει στο τραπέζι για δανεισμό από τη Λέστερ (7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ), αφού δεν παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής – δίχως να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που «κόπηκε» από τη χώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.




Το market value του Πρατ ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ και η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη, μιας και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News