Πρόταση - βόμβα για Παναθηναϊκό: Στο «τραπέζι» το όνομα του Πρατ!
Αίσθηση προκάλεσε το όνομα του Ντένις Πρατ ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 15 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου και ποδοσφαιριστής της Λέστερ, Ντένις Πρατ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό για τον Ιανουάριο!
Το όνομα του 28χρονου μέσου έχει πέσει στο τραπέζι για δανεισμό από τη Λέστερ (7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ), αφού δεν παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής – δίχως να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που «κόπηκε» από τη χώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το market value του Πρατ ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ και η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη, μιας και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ