Προκαλεί… η ΚΕΔ με τον ορισμό - σκάνδαλο στο ΣΕΦ!

Προκαλεί… η ΚΕΔ με τον ορισμό - σκάνδαλο στο ΣΕΦ!

Έναν ορισμό που θα συζητηθεί έντονα έκανε σήμερα η ΚΕΔ η οποία όρισε για διαιτητή του επερχόμενου ντέρμπι ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League τον ρέφερι Πιτσίλκα.

Αναμφίβολα μιλάμε για μία επιλογή πρόκληση προς το Τριφύλλι το οποίο από την πλευρά του έχει κάνει γνωστά εδώ και καιρό τα παράπονα του για τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Μιλάμε για τον γιο του αρχιδιαιτητή Πιτσίλκα ο οποίος δεν έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες ενώ δεν ξέρουμε και τι εξετάσεις έχει δώσει ενώ είναι προκλητικό από πλευράς ΚΕΔ ο ορισμός του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Τέλος, να τονίσουμε ότι και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν θίξει το θέμα παλιότερα όμως όπως φαίνεται όχι μόνο δεν τους άκουσε κανείς αλλά απλά το προσπέρασαν.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει  επίσημη αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η οποία πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια.

Λίγο μπάσκετ να έπαιζε ο Γκριγκόνις… ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην οκτάδα της Ευρωλίγκα!

Για μια νέα ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό απαιτείται χρόνος για να «δέσει» η ομάδα…

… αλλά τι έλειπαν από το Τριφύλλι τις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα; Οι πόντοι του Γκριγκόνις! Οι οποίοι και «αναπληρώθηκαν» επιτυχώς από την προσθήκη του Μπέικον.

Το Τριφύλλι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς ηττήθηκε σε τρεις περιπτώσεις στο… νήμα από Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Παρτιζάν (με την περίφημη «σφαγή» στο ΟΑΚΑ και τα μικροεπεισόδια).

Αν είχε μπει και ο Γκριγκόνις στο κλίμα, ο Παναθηναϊκός θα ήταν μέσα στην οκτάδα. Η μεγάλη ειρωνεία ήταν πως οι «πράσινοι» μόλις ξέφυγαν από τη 18η θέση (!), κάτι το οποίο δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για το υλικό που διαθέτει η ομάδα.

Σκεφτείτε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 4-6 στην Ευρωλίγκα και απέχει μόλις 1 νίκη από την οκτάδα.

Αν ο Λιθουανός απέδιδε τα προσδοκώμενα, θα ήταν βέβαιο ότι το Τριφύλλι με ένα ρεκόρ 6-4 ή και… 7-3, θα μπορούσε να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια του προγράμματος, το οποίο υπενθυμίζεται πως περιλαμβάνει και 3 σερί εκτός έδρας ματς με Βαλένθια, Εφές και Μπαρτσελόνα πριν το «εντός» με Ολυμπιακό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News