11 συμβόλαια λήγουν στον Παναθηναϊκό – Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο και ποιοι στην ανανέωση
Έντεκα υποθέσεις συμβολαίων θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με μόλις δύο περιπτώσεις να έχουν αυτή τη στιγμή ξεκάθαρη κατεύθυνση για ανανέωση.
Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς αρκετά συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους το καλοκαίρι του 2027.
Συνολικά υπάρχουν 11 περιπτώσεις παικτών που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες, είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στους «πράσινους» είτε για παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί.
Η πιο ξεκάθαρη περίπτωση αποχώρησης αφορά τον Μουσά Σισοκό. Με τα σημερινά δεδομένα, ο έμπειρος μέσος δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη του συμβολαίου του.
Αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει συγκεντρώνει και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Η δική του υπόθεση δεν θεωρείται οριστικά κλεισμένη, ωστόσο αυτή τη στιγμή η τάση δείχνει περισσότερο προς το τέλος της συνεργασίας.
Αντίθετα, δύο είναι οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει σαφής πρόθεση να γίνει κίνηση παραμονής. Πρόκειται για τον Στέφαν Ντε Φράι και τον Γιώργο Νεμπή, στους οποίους αναμένεται να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η περίπτωση του Γιώργου Λάβδα, χωρίς όμως να θεωρείται ακόμη δεδομένη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει συζήτηση για νέο συμβόλαιο, με την τελική εξέλιξη να εξαρτάται από τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν μέχρι τότε.
Πιο ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις των Πέδρο Τσιριβέγια και Βασίλη Μπόκου. Αυτή τη στιγμή αμφότερες χαρακτηρίζονται ως καθαρό 50-50, χωρίς να έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον τους.
Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι δανεικοί. Βίκτορ Κρίστιανσεν, Ανάς Σαλάχ-Εντίν, Κέβιν Τσάβες και Λιβάι Γκαρσία βρίσκονται στον Παναθηναϊκό με καθεστώς δανεισμού και οι περιπτώσεις τους θα αξιολογηθούν ξεχωριστά πριν ληφθούν αποφάσεις για το αν θα υπάρξει προσπάθεια παραμονής τους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ