Δημητριάδης: «Είμαστε στην εποχή της πράσινης παράγκας, η ΑΕΚ αδικήθηκε στον Βόλο!»
Ο Βασίλης Δημητριάδης σχολίασε τη διαιτησία στο Βόλος–ΑΕΚ και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τη δική του άποψη για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στη διαιτησία της αναμέτρησης της ΑΕΚ στον Βόλο, αλλά και γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης μέσω της εκπομπής «Η Φανέλα με το 9» του Enwsi TV.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για συγκεκριμένες αποφάσεις στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε από τη διαιτησία.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δημητριάδης εκανε λόγο για «εποχή της πράσινης παράγκας». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, συνδέοντας τη θέση του με τη συζήτηση γύρω από τη διαιτησία και τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»