Βοτανικός: Ανεβαίνουν τα πέταλα, ήρθαν τα πρώτα υλικά για το στέγαστρο
Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, με τις εξέδρες να προχωρούν και τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου να μπαίνουν πλέον στο πλάνο.
Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζονται το τελευταίο διάστημα οι εργασίες στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Το εργοτάξιο παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα, καθώς προχωρούν παράλληλα διαφορετικά κομμάτια της κατασκευής, με το βάρος να πέφτει αυτή την περίοδο στην ανάπτυξη των κερκίδων και των πετάλων.
Σταδιακά ο βασικός σκελετός του γηπέδου αποκτά όλο και πιο καθαρή μορφή, ενώ σε ορισμένα σημεία οι εργασίες έχουν φτάσει σε επίπεδο που επιτρέπει να προχωρήσει και το επόμενο σημαντικό στάδιο.
Αυτό αφορά το στέγαστρο, καθώς τα απαραίτητα υλικά έχουν ήδη φτάσει στο εργοτάξιο και υπάρχει η δυνατότητα η τοποθέτησή του να αρχίσει τμηματικά.
Η διαδικασία δεν χρειάζεται να περιμένει την πλήρη ολοκλήρωση ολόκληρου του γηπέδου. Σε τμήματα όπου οι εξέδρες θα είναι έτοιμες, μπορούν να ξεκινήσουν παράλληλα και οι πρώτες εργασίες για το στέγαστρο.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται καθαρισμοί, κατεδαφίσεις και προπαρασκευαστικές παρεμβάσεις σε διαφορετικά σημεία του οικοπέδου, ώστε να ανοίγουν νέα μέτωπα εργασιών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»