Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, πιστοί στην κληρονομιά του Παύλου Γιαννακόπουλου»
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του 8ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με αναφορά στην κληρονομιά του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου.
Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα ολοκλήρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 8ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο επέστρεψε φέτος στο Telekom Center Athens και ήταν αφιερωμένο, όπως κάθε χρόνο, στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση κατακτώντας την πρώτη θέση, μετά τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ στον τελικό, όμως το μήνυμα της ΚΑΕ κινήθηκε κυρίως γύρω από το πρόσωπο και την παρακαταθήκη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Στην ανάρτησή της, η ΚΑΕ στάθηκε αρχικά στην επιστροφή του τουρνουά στην Αθήνα, μετά την περσινή διοργάνωση στην Αυστραλία.
«Η χρονιά που το τουρνουά επέστρεψε εκεί που ανήκει. Στο ΣΠΙΤΙ μας»
Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο διήμερο ξεπερνά το αγωνιστικό σκέλος και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων.
«Πέρα από τους αγώνες και τα τελικά αποτελέσματα, αυτό το Σαββατοκύριακο θα αφορά πάντα την κληρονομιά. Τη δική ΤΟΥ κληρονομιά!
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά του Παύλου Γιαννακόπουλου, μένοντας πιστοί στην κληρονομιά του…
Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ακολουθώντας το όραμα του ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»