Ιστορικό ξέσπασμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλαμάτα
Επιστροφή στις νίκες για την Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του Ηλία Κολοβού πήραν το εντός έδρας τρίποντο απέναντι στην Καλαμάτα, με τον Παναγιώτη Φώτη να πετυχαίνει πέντε τέρματα και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Αγιοβλασίτης, Κόκκινος και Γεωργούσης.
Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, με τον Νίκα να κερδίζει πέναλτι και τον Φώτη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λαπούσι έκανε υπέροχη κάθετη πάσα, με τον Φώτη να πλασάρει εύστοχα για το 2-0.
Στο 22΄ οι Αγιοβλασίτης και Νίκας άλλαξαν όμορφα την μπάλα, με τον πρώτο να κάνει με ωραίο σουτ το 3-0. Μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Δούκας κέρδισε πέναλτι, με τον Φώτη να ευστοχεί και να ολοκληρώνει το χατ τρικ. Πριν από το ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, με ωραίο σουτ του Κόκκινου στο 40΄.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Φώτης, με ωραίο πλασέ στο 50΄ έπειτα από πάσα του Δούκα, έκανε το 6-0, ενώ στο 53΄ πέτυχε το πέμπτο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κόκκινου, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Γεωργούσης μετά από σέντρα του Κίμωνος.
Παναθηναϊκός: Τζατζάκης, Πασβάντης, Νίκας (72΄ Μπαλάκα), Ξυδιάς (45΄ Πλατανίτης), Αθανασάκης, Κασίμος, Δούκας (54΄ Κίμωνος), Λαπούσι, Φώτης (54΄ Γεωργούσης), Κόκκινος, Αγιοβλασίτης (45΄ Μπελιμέζης)
Καλαμάτα: Κανελλόπουλος, Χαραλαμπάκος, Τζέλης, Σπυρόπουλος, Σκιαδόπουλος, Λουλάι, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Μητσέας, Κοσμίδης
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ