Αράο όπως παλιά: Ο πρώην «πράσινος» λύγισε την Ατλέτικο Μινέιρο! (vid)
Γκολ πέτυχε στην αναμέτρηση της Σάντος με την Ατλέτικο Μινέιρο ο Γουίλιαν Αράο.
Με πρωταγωνιστή έναν παλιό γνώριμο του Παναθηναϊκού, η Σάντος έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa Sudamericana.
Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στη νίκη της Σάντος με 2-0 επί της Ατλέτικο Μινέιρο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Βραζιλιάνος μέσος βρήκε δίχτυα στο 31ο λεπτό, ενώ ο Κρίστιαν Ολίβα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Αράο αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της Σάντος, έχοντας μετακομίσει στη βραζιλιάνικη ομάδα μετά την παρουσία του στην Ευρώπη.
Στον Παναθηναϊκό βρέθηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους, από το 2023 έως το 2025, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Σάντος (Cuca):
Γκαμπριέλ Μπραζάο – Ροντινέι, Γουίλιαν Αράο, Λουάν Πέρες, Εσκομπάρ – Κρίστιαν Ολίβα, Γκουστάβο Ενρίκε, Γκαμπριέλ Μποντέμπο – Ρόλχεϊζερ, Θακιάνο, Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.
Ατλέτικο Μινέιρο (Eduardo Domínguez):
Γκαμπριέλ Ντελφίμ – Άνχελο Πρεσιάδο, Λιάνκο, Βίτορ Ούγκο, Ρενάν Λόντι – Κέβιν Καστάνιο, Μαγιόν, Άλαν Φράνκο – Φρεντ, Μπερνάρ, Ματέο Κασιέρα.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»