Η πρώτη φωτογραφία του Μπακασέτα στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ
Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στην Κύπρο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες διαδικασίες πριν υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ.
Στην Κύπρο βρίσκεται πλέον ο Τάσος Μπακασέτας, με τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ να περνάει στο τελικό της στάδιο.
Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί του Σαββάτου (5/9), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, να ακολουθήσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.
Μάλιστα, το sport-fm.com.cy δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Μπακασέτα μετά την άφιξή του στο νησί.
Στο στιγμιότυπο ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο αεροδρόμιο μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα, λίγο μετά την άφιξή του στην Κύπρο.
Ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε για την περίπτωσή του και, σύμφωνα με τα κυπριακά δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία, με τις τελευταίες τυπικές διαδικασίες να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Για τον Μπακασέτα ανοίγει έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας είχε επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο του 2024, έπειτα από μία πενταετία στην Τουρκία.
Στη θητεία του με το «τριφύλλι» κατέγραψε συνολικά 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 20 γκολ και 10 ασίστ, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Πλέον βρίσκεται στην Κύπρο και, εφόσον ολοκληρωθούν χωρίς πρόβλημα οι εξετάσεις και οι υπογραφές, θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ