Γάτας: «Τα τελευταία ποσά από Παναθηναϊκό σε Ουναχί και Χιρόνα - Μέχρι πότε η διορία»
Τα τελευταία νέα γύρω από την υπόθεση Ουναχί μετέφερε ο Άρης Γάτας.
Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Άρης Γάτας έδωσε update για το τι συνέβη με την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος δημοσιογράφος:
«Η ιστορία Ουνάχι εξελίσσεται σε θρίλερ, τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού πριν λίγη ώρα ένα συμβόλαιο κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως και 15 στη Χιρόνα. Ο παίκτης έχει πάει και έχει έρθει πέντε φορές μέσα στην μέρα.
Οι πράσινοι δίνουν διορία μέχρι το πρωί να απαντήσει θετικά ή αρνητικά ο Μαροκινός και οι Ισπανοί, διαφορετικά θα ανακοινωθεί άλλος παίκτης που την περίπτωση του δουλεύει παράλληλα το τριφύλλι.
Κατά ένα περίεργο λόγω τα μεταγραφικά του Ουνάχι εξελίσσονται πάντα σε απίστευτα θρίλερ και αυτό είναι θέμα κυρίως των μάνατζερ. Μείνετε συντονισμένοι…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»