«Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού – Τζιρόνα για Ουναχί» - Τρέχουν για την UEFA
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί μεταφέρει ο Hanif Ben Berkane, κάνοντας λόγο για προφορικό deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Χιρόνα.
Σημαντική μεταγραφική εξέλιξη προκύπτει για τον Παναθηναϊκό και τον Αζεντίν Ουναχί, με τον δημοσιογράφο Hanif Ben Berkane να υποστηρίζει ότι οι «πράσινοι» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Χιρόνα για τον Μαροκινό μέσο.
Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται σε μία χρονική στιγμή όπου το «τριφύλλι» έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού.
Στην ίδια ενημέρωση γίνεται λόγος και για τις οικονομικές απολαβές που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Ουναχί, με τον Μαροκινό να προορίζεται για το υψηλότερο συμβόλαιο του ρόστερ, εφόσον φυσικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί.
Παράλληλα, ο Ουναχί φέρεται να είχε καθυστερήσει αρκετά να δώσει την τελική απάντησή του στον Άγιαξ, εξέλιξη που συνδέεται με τις τελευταίες κινήσεις γύρω από το μέλλον του.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιχειρούν πλέον να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες τις λεπτομέρειες, καθώς υπάρχει και το ζήτημα της δήλωσης του ποδοσφαιριστή στην UEFA.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ