Παναθηναϊκός: Χρυσάφι στα... πόδια του Ουναχί - Οι άλλοι μνηστήρες
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ανεβάσει πολύ ψηλά την οικονομική του προσφορά για τον Αζεντίν Ουναχί, την ώρα που ο ανταγωνισμός για τον Μαροκινό παραμένει έντονος.
Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φέρει ξανά τον Αζεντίν Ουναχί στην Αθήνα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δημόπουλος, μέσα από την εκπομπή GREEN ROOM του Newspao.gr.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε, οι «πράσινοι» έχουν κινηθεί με ιδιαίτερα υψηλά οικονομικά δεδομένα τόσο προς τη Χιρόνα όσο και προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, σε μία υπόθεση που μπορεί συνολικά να ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ.
Το βασικό εμπόδιο, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στις διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα. Ο Ουναχί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να τον πείσει πως η επιστροφή του στο «τριφύλλι» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Δημόπουλος:
«Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει μια πρόταση 11+4 εκατ ευρώ και ένα ποσοστό 25% μεταπώλησης στη Χιρόνα. Από εκεί και πέρα οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν 3 εκατ ευρώ στο συμβόλαιό του και γενικότερα είναι μια μεταγραφή που αναμένεται να ξεπεράσει τα 25 εκατ ευρώ. Μιλάμε για μια πραγματική υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό και δείχνει και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος πόσο πολύ θέλει να φέρει τον παίκτη. Νομίζω ότι γίνεται μια στοχευμένη και καθοδηγούμενη προσπάθεια ώστε να πειστεί ο παίκτης και να έρθει στον Παναθηναϊκό γιατί αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει κι ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Είναι ενεργό το ενδιαφέρον του Άγιαξ, υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Ιτιχάντ. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αλλά ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ν’ ανταγωνιστεί κι αυτές τις ομάδες μένοντας δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Ουναχί.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ