Παναθηναϊκός: "Κλείδωσε" το κανάλι για το Κύπελλο με τη Νίκη Βόλου – Η μέρα και η ώρα
Οριστικοποιήθηκε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Νίκη Βόλου να μεταδίδεται σε ελεύθερο κανάλι.
Τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ θα έχει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Νίκη Βόλου, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.
Η αναμέτρηση των «πράσινων» έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:00.
Το παιχνίδι θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να το παρακολουθήσουν μέσω ελεύθερης τηλεοπτικής μετάδοσης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ακόμη αναμετρήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη, άλλες μέσα από την κανονική συχνότητα του ΣΚΑΪ και άλλες μέσω του ΣΚΑΪ Hybrid.
Παράλληλα, ο όμιλος προετοιμάζει το επόμενο βήμα του στον χώρο των αθλητικών μεταδόσεων, καθώς μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται το λανσάρισμα του ΣΠΟΡ FM TV.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ