Παναθηναϊκός: «Ταξιδεύει στο Άμστερνταμ ο Ουναχί για τον Άγιαξ»
Ο Αζεντίν Ουναχί ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να διαπραγματευτεί με τον Άγιαξ, σύμφωνα με τον Σάντι Αουνά.
Ο Αζεντίν Ουναχί εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Μαροκινού μέσου.
Η περίπτωση του 26χρονου χαφ παραμένει ενεργή για το «τριφύλλι», παρά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν βάλει στο παιχνίδι και τον Άγιαξ.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα από τη Γαλλία, η Τζιρόνα έδωσε στον Ουναχί την άδεια να ταξιδέψει στο Άμστερνταμ, προκειμένου να έχει επαφές με τον Άγιαξ για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ολλανδική ομάδα.
Η παρουσία του εκεί, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία ή ότι η μεταγραφή έχει κλείσει.
Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει την υπόθεση, γνωρίζοντας την ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ουναΐ.
Η ικανότητά του να μεταφέρει την μπάλα, να δημιουργεί και να κινείται ανάμεσα στις γραμμές τον καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για τη μεσαία γραμμή των «πράσινων», με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή όσο δεν υπάρχει οριστικό deal με τον Άγιαξ.
Δείτε παρακάτω:
EXCL: #Liga2 |
✈️ Azzedine Ounahi a été autorisé par Girona à se rendre à Amsterdam pour négocier avec l’Ajax.
❗️ D’autres clubs sont toujours dans la course pour tenter de rafler la mise.@11LionsNL @HanifBerkane pic.twitter.com/rD6E56sowU
— Santi Aouna (@Santi_J_FM) August 28, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!