Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων της League Phase του Conference League
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στην Ευρώπη και πλέον γνωρίζει το πλήρες καλεντάρι του Conference League, από την πρεμιέρα της League Phase μέχρι τον μεγάλο τελικό.
Μετά την πρόκριση απέναντι στη Χράντετς Κράλοβε, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παρουσία του στη League Phase του Conference League και ετοιμάζεται για τουλάχιστον έξι ακόμη ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Οι υποχρεώσεις των «πράσινων» στην κύρια φάση της διοργάνωσης θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου, ενώ η 6η και τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 17 Δεκεμβρίου.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει έξι διαφορετικούς αντιπάλους, δίνοντας τρία παιχνίδια εντός και τρία εκτός έδρας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγωνιστικών έχει ως εξής:
1η αγωνιστική: 15 Οκτωβρίου
2η αγωνιστική: 22 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 5 Νοεμβρίου
4η αγωνιστική: 26 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 10 Δεκεμβρίου
6η αγωνιστική: 17 Δεκεμβρίου
Από εκεί και πέρα, η τελική θέση στη βαθμολογία θα καθορίσει και τη συνέχεια.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις οκτώ πρώτες θέσεις θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16», ενώ όσες βρεθούν από την 9η έως την 24η θέση θα χρειαστεί να περάσουν από τα διπλά playoffs.
Η κλήρωση των playoffs έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου, ενώ τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Φεβρουαρίου.
Μία ημέρα αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα σχηματίσει το μονοπάτι των νοκ άουτ μέχρι και τον τελικό.
Οι «16» θα παίξουν στις 11 και 18 Μαρτίου, τα προημιτελικά στις 8 και 15 Απριλίου και τα ημιτελικά στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου.
Ο μεγάλος τελικός του Conference League είναι προγραμματισμένος για τις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.
Ο δρόμος είναι φυσικά μακρύς, όμως μετά την πρόκριση στην Τσεχία ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε πως το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ