Παναθηναϊκός - Κηφισιά: «Κλειδώνει» η ημερομηνία για το εξ αναβολής
Η κλήρωση του Κυπέλλου άνοιξε τον δρόμο για τον ορισμό του αγώνα πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες έχουν κοινό κενό στο πρόγραμμά τους.
Προς την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου οδηγείται το εξ αναβολής παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά για την 1η αγωνιστική της Super League.
Η κλήρωση της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας βοήθησε σημαντικά ώστε να βρεθεί διαθέσιμη ημερομηνία, καθώς τόσο οι «πράσινοι» όσο και η Κηφισιά δεν έχουν αγωνιστική υποχρέωση στη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.
Το συγκεκριμένο διάστημα αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό κοινό «παράθυρο» στο πρόγραμμα των δύο ομάδων, ιδιαίτερα για τον Παναθηναϊκό εφόσον εξασφαλίσει την παρουσία του στη League Phase του Conference League.
Για τον λόγο αυτό, η Super League αναμένεται να προχωρήσει στον ορισμό της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για τις 9 Σεπτεμβρίου, με την επίσημη απόφαση να αναμένεται σύντομα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σχεδόν αμέσως.
Μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Σεπτεμβρίου, Κηφισιά και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι για την 3η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Εκείνη η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα της η Κηφισιά.
Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθεί ο ορισμός της 9ης Σεπτεμβρίου, Παναθηναϊκός και Κηφισιά θα δώσουν δύο μεταξύ τους παιχνίδια μέσα σε διάστημα μόλις επτά ημερών, πρώτα για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια για το Κύπελλο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ