Καλάμπρια: Αυτές είναι οι πιθανότητες να παίξει στη ρεβάνς – Το πιθανότερο σενάριο για Νίστρουπ
Ο Ντάβιντε Καλάμπρια ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και διεκδικεί θέση στην αποστολή για την Τσεχία, με τη βασική ενδεκάδα πάντως να παραμένει δύσκολη υπόθεση.
Η επιστροφή του Ντάβιντε Καλάμπρια στο γήπεδο δημιουργεί ένα επιπλέον δεδομένο για τον Τζέικομπ Νίστρουπ ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Χράντετς Κράλοβε την Πέμπτη 27 Αυγούστου.
Ο Ιταλός δεξιός μπακ συμμετείχε σε μέρος της κυριακάτικης προπόνησης και ανεβάζει σταδιακά ένταση, έπειτα από απουσία σχεδόν ενάμιση μήνα εξαιτίας του προβλήματος στον έξω μηνίσκο του δεξιού γονάτου.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου Τσάπρα, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στην Τσεχία. Έτσι, κάθε επιπλέον διαθέσιμη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Νίστρουπ.
Το ερώτημα πλέον είναι κατά πόσο ο Καλάμπρια μπορεί να προλάβει πραγματικά τη ρεβάνς. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, υπάρχουν πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, εφόσον συνεχίσει χωρίς ενοχλήσεις και αυξήσει ακόμη περισσότερο τον βαθμό συμμετοχής του στις επόμενες προπονήσεις.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι εξίσου πιθανό να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα. Η μεγάλη αγωνιστική αποχή καθιστά αρκετά παρακινδυνευμένο το ενδεχόμενο να του δοθεί άμεσα φανέλα βασικού σε ένα τόσο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Το πιθανότερο σενάριο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι την Πέμπτη, είναι ο Καλάμπρια να ταξιδέψει στην Τσεχία και να αποτελέσει επιλογή από τον πάγκο, έχοντας πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί κυρίως στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.
Άλλωστε, ο ίδιος ο Ιταλός είχε εμφανιστεί αισιόδοξος πριν από το πρώτο παιχνίδι, εξηγώντας ότι εργαζόταν ήδη στο γήπεδο για δύο εβδομάδες και περίμενε να δει πώς θα αντιδράσει το γόνατό του όταν επιστρέψει σε δουλειά με μπάλα και με τους συμπαίκτες του.
Ο Καλάμπρια έχει δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Χράντετς, κάτι που είχε γίνει ακριβώς με την προοπτική να είναι διαθέσιμος στο δεύτερο παιχνίδι.
Επομένως, οι επόμενες προπονήσεις θα αποτελέσουν το τελικό τεστ. Η συμμετοχή στην αποστολή συγκεντρώνει πλέον ουσιαστικές πιθανότητες, ενώ η παρουσία του από το πρώτο λεπτό παραμένει σαφώς πιο δύσκολο σενάριο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ