Παναθηναϊκός - Χράντετς Κράλοβε 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Χράντετς Κράλοβε για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Conference League σ’ ένα παιχνίδι που οι πράσινοι ήταν φανερά καλύτεροι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, καθώς είδαν το 2-0 να γίνεται 2-2 μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών.

Παναθηναϊκός - Χράντετς Κράλοβε 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Χράντετς Κράλοβε για τα playoffs του Conference League και για 80 λεπτά ήταν εξαιρετικός έχοντας μάλιστα ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, καθώς προηγούταν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του συγκλονιστικού στο δεύτερο ημίχρονο και για όσο έπαιξε, Ανδρέα Τεττέη, ωστόσο στα τελευταία δέκα λεπτά με τις καθυστερήσεις η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα και δέχθηκε δύο πολύ φθηνά και περίεργα γκολ με αποτέλεσμα να πηγαίνει στην Τσεχία με το 2-2 που σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αλλά να πάρει τη νίκη.

Ινιάκι Πένια (7/10): Δε χρειάστηκε να κάνει κάτι σημαντικό στο πρώτο ημίχρονο. Σε μία περίπτωση είχε ένα λάθος σε μεταβίβαση, ωστόσο δεν πλήρωσε η ομάδα αυτή την απροσεξία στην οποία λάθος έκανε και ο Καμαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός τερματοφύλακας δέχεται δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Μέχρι τότε ήταν αρκετά καλός και μάλιστα είχε και μια κρίσιμη επέμβαση σε σουτ της τσέχικης ομάδας. Στα γκολ που δέχεται δεν έχει ευθύνες πάντως.

Τριαντάφυλλος Τσάπρας (-/10): Δεν μπορεί να κριθεί, καθώς μόλις στο 22′ τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Στέφαν ντε Φράι (7/10): Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές απειλές από την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο όταν χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος του και ήταν θετικότατος. Μέχρι η ομάδα να κλειστεί και να δεχθεί τα δύο γκολ για τα οποία δεν έχει ξεκάθαρη ευθύνη μαζί με τον παρτενέρ του ήταν θετικοί, ωστόσο σίγουρα για μία ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα δεν ήρθε.

Ρικ φαν Ντρόνγκελεν (7/10): Ακριβώς ίδια κριτική με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνει και στην περίπτωση του φαν Ντρόνγκελεν, ο οποίος δεν πιέστηκε πολύ κι όταν χρειάστηκε, ήταν εκεί. Η κριτική δε διαφοροποιείται ούτε για τον έτερο Ολλανδό, καθώς το δίδυμο πήγε καλά συνολικά και στα γκολ που δέχθηκε η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν είναι θέμα ευθύνης αλλά ατυχίας του Τριφυλλιού και τύχης της Χράντετς Κράλοβε.

Γιώργος Κυριακόπουλος (6,5/10): Πήρε πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να βγάλει κάποια ασίστ κυρίως χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Αμυντικά δεν εκτέθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως στο δεύτερο γκολ κάλυπτε τον σκόρερ και σίγουρα έπρεπε να είχε άλλη αντίδραση. Επιθετικά προσπάθησε με ανεβάσματα να δώσει λύσεις χωρίς όμως να το καταφέρει.

Ετιέν Καμαρά (7/10): Είναι ακόμα βαρύς και φάνηκε αυτό. Γενικότερα δεν έκανε καλό αλλά ούτε και κακό πρώτο ημίχρονο. Ήταν τυχερός που σε μία λάθος μεταβίβασή του η μπάλα δεν πήγε γκολ από σουτ του αντιπάλου αλλά δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμαρά μείωσε τα λάθη του και γενικότερα ήταν θετικός όσον αφορά το κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας. Σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα και φαίνεται ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμη.

Πέδρο Τσιριβέγια (8/10): Ο Ισπανός γι’ αυτό που κλήθηκε να κάνει ήταν εξαιρετικός. Η μπάλα περνούσε πολύ από τα πόδια του και γενικότερα οργάνωνε πολύ σωστά. Ο Τσιριβέγια στο ρόλο του ήταν καταπληκτικός, καθώς οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι και ήταν ο κινητήριος μοχλός της μεσαίας γραμμής.

Βιθέντε Ταμπόρδα (6,5/10): Ιδιαίτερα κινητικός ο Αργεντινός, ο οποίος έκανε ένα καλό πρώτο 45λεπτο με αρκετές προσπάθειες να δημιουργήσει ρήγματα που σε μερικές περιπτώσεις του βγήκαν χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ. Συνολικά για όσο αγωνίστηκε, καθώς αντικαταστάθηκε στην πορεία του ματς, ήταν ιδιαίτερα θετικός, είχε ευκαιρίες και προσπάθησε αρκετά.

Σαντίνο Αντίνο (6/10): Προσπάθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Είχε αρκετά τρεξίματα και έδωσε πολλές μονομαχίες, ωστόσο για μία ακόμα φορά στην τελική προσπάθεια σε μερικές στιγμές δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο για 15′ λεπτά που έπαιξε περίπου δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό μέχρι που αντικαστάθηκε.

Λιβάι Γκαρσία (7/10): Στο πρώτο ημίχρονο ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που είχε εντάσεις και έκανε ευκαιρίες, καθώς δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη μπαγκέτα από εκείνον ο Τεττέη και δεν έκανε τα ίδια για τα 67′ που αγωνίστηκε, καθώς μετά αντικαταστάθηκε.

Ανδρέας Τεττέη (9/10): Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος όσες φορές προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ο Έλληνας φορ είχε εντελώς διαφορετική εικόνα και έκανε με μία λέξη… όργια! Έβαλε δύο γκολ, είχε δύο ευκαιρίες για τρίτο και δεν έχανε μονομαχία. Μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης κι ας έπαιξε 70 λεπτά συνολικά και ουσιαστικά από το 45′ και μετά πολύ καλά, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Γιώργος Κάτρης (6/10): Έπαιξε ένα ακόμα παιχνίδι αναγκαστικά σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του. Ο Παναθηναϊκός έχασε σε δημιουργία από την πλευρά του και αμυντικά δεν ήταν τόσο καλός όσο απαιτούσε το παιχνίδι. Μάλιστα στη φάση του πρώτου από τα δύο γκολ της Χράντετς Κράλοβε άργησε να ανέβει και κάλυπτε τον σκόρερ με αποτέλεσμα να έχει ευθύνη. Ήταν ένα ματς που δεν του βγήκε σε κάθε περίπτωση του Κάτρη.

Σίριλ Ντέσερς (6/10): Μπήκε στο παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει πράγματα. Ο Ντέσερς όμως είναι ένας παίκτης που θέλει χρόνο προκειμένου να βρει ρυθμό γιατί προέρχεται από αρκετά μεγάλη απουσία.

Φακούντο Πελίστρι (6/10): Αρκετά κινητικός και ορεξάτος από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Έδωσε μονομαχίες, τρεξίματα, ένταση, κέρδισε μπάλες και είχε κι ένα καλό σουτ που χαρακτηρίζεται ως ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση όμως περιμένει ο Νίστρουπ περισσότερα από τον Ουρουγουανό εξτρέμ.

Αντριάνο Γιάγκουσιτς (5/10): Δεν έδωσε πολλά πράγματα στην ομάδα από τη στιγμή που μπήκε και μάλιστα έδειξε να μην έχει την ίδια άνεση στη δεξιά πλευρά απ’ ότι έχει γενικότερα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Προσπάθησε ο Κροάτης να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε σε ουσιαστικό βαθμό.

Έλμιν Ραστόντερ (5/10): Μπήκε στη θέση του Ανδρέα Τεττέη, καθώς ο Έλληνας φορ δεν μπορούσε να βγάλει το παιχνίδι. Δεν μπόρεσε όμως να δώσει πράγματα και γενικότερα δεν είχε κάποια απειλητική φάση στην αντίπαλη εστία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr