Βοτανικός: Νέες κερκίδες, γκάζι σε πέταλα, 2ος γερανός Ερασιτέχνη

Στο νέο βίντεο του Prasinos Hulk για τον Βοτανικό παρουσιάζεται η πρόοδος στις κερκίδες, τα πέταλα και το έργο του Ερασιτέχνη.

Βοτανικός: Νέες κερκίδες, γκάζι σε πέταλα, 2ος γερανός Ερασιτέχνη

Η πρόοδος στον Βοτανικό συνεχίζεται και το νέο επεισόδιο της σειράς «ΒΟ☘️ΑΝΙΚΟΣ» του Prasinos Hulk δίνει νεότερη εικόνα από τις εργασίες στο μεγάλο έργο του Παναθηναϊκού.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Στο επεισόδιο S03 – E14, το ενδιαφέρον στρέφεται στις νέες κερκίδες, όπου φαίνεται πως οι εργασίες προχωρούν και το γήπεδο αρχίζει σταδιακά να παίρνει πιο καθαρή μορφή.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα πέταλα, με το έργο να ανεβάζει ρυθμούς σε κομβικά σημεία του γηπέδου, εκεί όπου η εξέλιξη των εργασιών έχει ξεχωριστή σημασία για τη συνολική εικόνα της κατασκευής.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η παρουσία δεύτερου γερανού στο κομμάτι του Ερασιτέχνη, εξέλιξη που δείχνει πως οι εργασίες δεν περιορίζονται μόνο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά αγγίζουν συνολικά το «πράσινο» πρότζεκτ στον Βοτανικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr