Παναθηναϊκός: Διαιτητής δεύτερης κατηγορίας για το ματς με την ΤΣΣΚΑ 1948

Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Παναθηναϊκός: Διαιτητής δεύτερης κατηγορίας για το ματς με την ΤΣΣΚΑ 1948

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει τον «άρχοντα» του αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Οι «πράσινοι» ξεπερνώντας το εμπόδιο της Πάκσι, θα δώσουν την πρώτη τους αναμέτρηση κόντρα στους Βούλγαρους την Τετάρτη 5/8 στο ΟΑΚΑ και η UEFA όρισε τον Ιταλό διαιτητή δεύτερης κατηγορίας, Ματέο Μαρκέτι.

Ο 36χρονος διαιτητής θα σφυρίξει για πρώτη φορά ελληνική ομάδα στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι από αυτόν τον γύρο των προκριματικών και έπειτα, υπάρχει κανονικά VAR στο οποίο και θα κάθεται ο Τζανλούκα Αουρελιάνο, με βοηθό τον Λορέντσο Ματζόνι. Βοηθοί θα είναι οι Χαλέντ Μπαρί και Βαλέριο Βέκι, επίσης από την Ιταλία και 4ος ο Ζουάν Λούκα Σάκι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr