Παναθηναϊκός: «Ο Βαγιαννίδης θέλει να αποδείξει ότι τα 12 εκατομμύρια ευρώ δεν πήγαν χαμένα»
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού παραμένει στα πλάνα της Σπόρτινγκ, με τους Πορτογάλους να θεωρούν την πρώτη του σεζόν μεταβατική και τον ίδιο αποφασισμένο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.
Η Σπόρτινγκ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία του ξεκαθάρισε ότι η πρώτη του χρονιά αξιολογείται ως περίοδος προσαρμογής, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Ο 24χρονος δεξιός μπακ εμφανίζεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την περσινή εικόνα και να δικαιώσει τα χρήματα που δαπάνησε η Σπόρτινγκ για την απόκτησή του.
Παρότι εξετάστηκε το ενδεχόμενο αποχώρησής του, δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση που να οδήγησε σε εξελίξεις, με αποτέλεσμα να παραμένει στο ρόστερ των «λιονταριών», όπου έχει συμβόλαιο έως το 2030 και φιλοδοξεί να καθιερωθεί τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει τη σεζόν 2025/26 σε απάντηση προς κάθε αμφισβήτηση γύρω από το ποσό των 12 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του από τη Σπόρτινγκ.
Το κόστος της μεταγραφής, μάλιστα, έχει ήδη ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ σε σταθερά ποσά. Ενα από τα μπόνους του συμβολαίου, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, είχε προβλεφθεί για την περίπτωση που ο παίκτης αγωνιζόταν για 45 ή περισσότερα λεπτά σε είκοσι παιχνίδια — ένας στόχος που έχει ήδη επιτευχθεί.
Στο τραπέζι είχε βρεθεί και το ενδεχόμενο αποχώρησής του, όμως πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει: παραμένει στο ρόστερ και, ιδανικά, καλείται να πείσει με τις εμφανίσεις του.
Η αποχώρηση είχε όντως εξεταστεί ως σενάριο, όμως δεν προέκυψε καμία πρόταση ή πιο σοβαρή προσέγγιση για να απομακρύνει από το Αλβαλάδε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2030».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Η ενημέρωση Μπόνγκα προς τον Παναθηναϊκό - Πότε η οριστική εξέλιξη
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ