Αποκάλυψη Τσάπρα: «Με ήθελαν κι άλλες ομάδες, γι' αυτό επέλεξα Παναθηναϊκό»
Ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με τον Έλληνα μπακ να προχωράει και σε ορισμένες δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του.
Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της φετινής αγωνιστικής σεζόν με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα να γίνεται μέρος του project που χτίζει ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Γιάκομπ Νίστρουπ.
Μάλιστα ο Έλληνας δεξιός μπακ μίλησε στο «PAO TV» κι αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για τη συμφωνία του με τους πράσινους αλλά και για τον ίδιο το σύλλογο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο PAO TV:
«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, χάρηκα εννοείται πάρα πολύ. Είναι ένα όνειρο για κάθε παιδί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Νομίζω είναι το καλύτερο για μένα.
Μίλησα με τον πρόεδρο, με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ.Κοτσόλη. Έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία. Μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ στην ομάδα και ήταν σημαντικό αυτό στο να πάρω την απόφαση.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΜπορεί να υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση ήταν για τον τρόπο που μου μίλησαν ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής, που με έκαναν να νιώσω τόσο άνετα. Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή μου έδειξε το πόσο πολύ με ήθελε σε σχέση με τις άλλες ομάδες.
Αυτά που μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό, είναι -εννοείται- το 100% σε κάθε αγώνα, είτε είναι ένα λεπτό, είτε 90, όσο χρειαστεί. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ, να ανεβαίνω, να δημιουργώ και να είμαι αυτός που πρέπει στην άμυνα.
Το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως είπα είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε παιδί, έτσι και για μένα. Είναι κάτι μαγικό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κατάφερα.
Έχω μιλήσει με τον Κάτρη που ήμασταν συμπαίκτες στην προηγούμενη ομάδα (σ.σ. Λεβαδειακό), μου εξήγησε κάποια πράγματα, με καθοδήγησε λίγο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε συμπαίκτες από εδώ και πέρα.
Έχω αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλος, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, ο κόσμος στήριζε από την αρχή ως το τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το ζήσω κι εγώ αυτό.
Στόχος είναι κάθε χρονιά το πρωτάθλημα κι όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε να διεκδικήσουμε. Και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.
Θα ήθελα να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος όλοι να είμαστε χαρούμενοι.
Σε έναν χρόνο από τώρα, θα ήθελα να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μία τρομερή πορεία στην Ευρώπη».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες