Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το ποσό που ζητά η Λέστερ για Κρίστιανσεν
Ο Παναθηναϊκός έχει στο μεταγραφικό του κάδρο τον Βίκτορ Κρίστιανσεν, με τη Λέστερ να εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρησή του κοντά στα 3 εκατ. λίρες.
Ο Βίκτορ Κρίστιανσεν παραμένει μία από τις περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε μια θέση όπου οι «πράσινοι» ψάχνουν ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.
Η Λέστερ φαίνεται πως δεν κλείνει την πόρτα για την αποχώρηση του Δανού μπακ, καθώς θέλει να μειώσει το κόστος στο ρόστερ της και να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την επόμενη μέρα.
Το ποσό που μπορεί να ανοίξει ουσιαστικά τη συζήτηση για τον Κρίστιανσεν υπολογίζεται κοντά στα 3 εκατ. λίρες. Πρόκειται για ένα νούμερο που θεωρείται αποδεκτό από την αγγλική ομάδα, ώστε να προχωρήσει μια πιθανή μεταγραφή και να ελαφρύνει παράλληλα το μισθολογικό της βάρος.
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ, με τον Γιάκομπ Νίστρουπ να γνωρίζει καλά την αγορά της Δανίας και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον από το οποίο προέρχεται ο παίκτης.
Σημαντικό ρόλο στο ενδιαφέρον μπορεί να παίζουν και οι δανικές συνδέσεις που υπάρχουν πλέον στο «τριφύλλι». Ο Νίστρουπ είχε περάσει από την Κοπεγχάγη, ενώ στο τεχνικό τιμ έχει προστεθεί και ο Κάσπερ Άνκεργκρεν, ο οποίος ήρθε από την Τσέλσι για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.ημη κίνηση.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Όλα τούμπα! Ο Γιαμπουσέλε άλλαξε τις αποδόσεις για τη EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Με υπομονή για το... colpo grosso στο «8»!
- Η πίεση για Όσμαν, η στάση του παίκτη και του Παναθηναϊκού
- Πώς θα είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού, πότε κάνουν... ντεμπούτο
- Παναθηναϊκός: Οι 5 παίκτες που κέρδισαν πόντους με Νίστρουπ