Βίντεο: Η στιγμή που μπαίνουν κερκίδες στο δεύτερο διάζωμα στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό συνεχίζει να προχωρά, με την τοποθέτηση κερκίδων στο δεύτερο διάζωμα να δείχνει την πρόοδο των εργασιών.
Τα έργα στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό, καθώς τα συνεργεία βρίσκονται καθημερινά στο εργοτάξιο και προχωρούν τις εργασίες που θα διαμορφώσουν τη νέα ποδοσφαιρική έδρα του συλλόγου.
Η εικόνα του γηπέδου αλλάζει σταδιακά και πλέον ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι αρχίζει να παίρνει πιο ξεκάθαρη μορφή. Από χθες ξεκίνησε η τοποθέτηση κερκίδων στο δεύτερο διάζωμα, στο κεντρικό σημείο της εξέδρας.
Πρόκειται για μια εξέλιξη που δείχνει την πρόοδο στο κατασκευαστικό κομμάτι, καθώς το γήπεδο περνά σιγά-σιγά σε στάδια που κάνουν πιο ορατή τη μελλοντική του εικόνα.
Ο Παναθηναϊκός περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την ολοκλήρωση του έργου, καθώς ο Βοτανικός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Στόχος είναι η ομάδα να μπει στο νέο της γήπεδο τη σεζόν 2027-28, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.
Η τοποθέτηση των κερκίδων στο δεύτερο διάζωμα αποτελεί ακόμη ένα βήμα σε αυτή τη διαδρομή, με το έργο να αποκτά όλο και πιο έντονα χαρακτηριστικά κανονικού γηπέδου.
Για τους φίλους του Παναθηναϊκού, κάθε νέα εικόνα από τον Βοτανικό έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς δείχνει πως το μεγάλο όραμα της νέας έδρας προχωρά και πλησιάζει σταδιακά στην τελική του μορφή.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Νεραντζιά: «Μπαμ» Αλαφούζου με Ερασιτέχνη και γαλλικό πρωτάθλημα! (vid)
- Παναθηναϊκός: «Απομένει η υπογραφή για Ετιέν Καμαρά» (vid)
- Βίντεο: Η στιγμή που μπαίνουν κερκίδες στο δεύτερο διάζωμα στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
- Συμφώνησαν Νίστρουπ-Κοτσόλης: Αυτό είναι το προφίλ του χαφ που θέλουν στον Παναθηναϊκό
- Τρεις ομάδες για Πάντοβιτς - Η στάση παίκτη και Παναθηναϊκού