Παναθηναϊκός: Επιμένει το «αγκάθι» με τον Βιλένα - Τα σενάρια αποδέσμευσής του
Η περίπτωση του Τόνι Βιλένα όπως φαίνεται θ’ απασχολήσει κι αυτό το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολλανδός μέσος δεν υπολογίζεται από τους πράσινους.
Ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, θα δυσκολευτεί αρκετά προκειμένου να βρει τρόπο να πουλήσει τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν.
Έως τώρα ο Ολλανδός μέσος δεν έχει φέρει κάποια πρόταση και όπως φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί κάτι ελκυστικό που θα δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκός ν’ απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιο με το οποίο αμείβεται ο Βιλένα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2027.
Δεδομένα, λοιπόν, άπαντες στο Τριφύλλι θα κάνουν προσπάθειες προκειμένου να πουληθεί σε κάποιον σύλλογο ο Ολλανδός, ωστόσο η περίπτωσή του είναι από τις δυσκολότερες που θα αντιμετωπίσει φέτος το καλοκαίρι ο σύλλογος.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ