Γιαννακόπουλος: «Θα επανέλθω, που θα πάει...»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια προσωπική και φορτισμένη ανάρτηση!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια ιδιαίτερα αινιγματική ανάρτηση στα social media, η οποία προκάλεσε αίσθηση λόγω του έντονου ύφους και του προσωπικού τόνου της.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR άφησε να εννοηθεί πως θα… επανέλθει, χρησιμοποιώντας φράσεις που δείχνουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και απογοήτευση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε σε ένα «όνειρο» που, όπως έγραψε, πίστεψε και προσπάθησε να υπηρετήσει με κάθε τρόπο, όμως αυτό εξελίχθηκε για τον ίδιο σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.
Παράλληλα, σημείωσε πως δεν μετανιώνει, κλείνοντας το μήνυμά του με τη φράση «Highest high and lowest low», η οποία αποτυπώνει την αντίθεση ανάμεσα στην κορυφή και στο πιο χαμηλό σημείο.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Θα επανελθω ..που θα παει.
Για ενα ονειρο που μονο εγω ειδα,ηθελα και πιστεψα ,εκανα τα παντα πουτανα,και αυτο εγινε ο χειροτερος εφιαλτης αφηνοντας με στο χαμηλοτερο σημειο της ζωης μου.
Δεν μετανιωνω…Highest high and lowest low.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ